Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Missy Elliot: Πολλοί αναμένουν την επιστροφή της!

"Θα ζεις με αυτό για την υπόλοιπη ζωή σου" τόνισε η διάσημη τραγουδίστρια Missy Elliot στο περιοδικό People! Η διάσημη τραγουδίστρια Missy Elliot πάσχει από υπερθυρεοειδισμό, όπως αποκάλυψε η ίδια σε εμφάνιση της σε τηλεοπτική εκπομπή. Η Missy Elliot τόνισε ότι η ανωμαλία αυτή στην λειτουργία του θυρεοειδή αδένα της προκαλεί έντονη τριχόπτωση αλλά και προβλήματα στο νευρικό της σύστημα.
Στην εμφάνιση της, η Missy Elliot μίλησε ανοικτά για την πάθηση της, η οποία δεν γιατρεύεται, αλλά τα συμπτώματα της μπορούν να αντιμετωπιστούν με θεραπευτική αγωγή.
 Για πάνω από μια δεκαετία η κάτοχος βραβείου Grammy μεσουρανούσε στη Hip Hop μουσική, όμως τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας.
 Το περασμένο φθινόπωρο, εμφανίσθηκε στα βραβεία  Hip Hop, έχει γράψει τραγούδια και εχει κάνει την παραγωγή για άλλους καλλιτέχνες και τώρα εργάζεται για το δικό της άλμπουμ.
«Νιώθω υπέροχα», λέει ο Elliott,  «Υπό την εποπτεία του γιατρού μου, έχω σταματήσει το φάρμακό για περίπου ένα χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τη διαχείριση της κατάστασης μέσω της διατροφής και της άσκησης."  Πολλοί αναμένουν την επιστροφή της!!!

ΠΗΓΗ : περιοδικό People 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου