Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τρίτη 2 Αυγούστου... Οι μοναδικοί REC στο Club Liquid

Οι REC• δημιουργήθηκαν ως σχήμα, τον Δεκέμβρη του 2009, είναι ένα μουσικό κράμα, από διαφορετικής μουσικής καταβολής ανθρώπους. Ένα χρόνο νωρίτερα, τα δύο πρώτα μέλη του σχήματος, ο Άρης Λουμάκης και ο Γιάννης Ρουσσουνέλος (Moixos24) δημιουργούσαν την βάση της ιδέας που θα αποτελέσει το νέο αυτό σχήμα.
Ένα εναλλακτικό μουσικό Group που έχει σκοπό να πρωτοπορήσει στον mainstream μουσικό χώρο. Λίγους μήνες αργότερα, παρευρέθηκαν ερμηνευτικά κάτω απο την στέγη ενός δημοφιλούς ελληνικού μουσικού project, από όπου και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους τον Οκτώβριο του 2009.
Μετά από ένα χρόνο επικερδούς μουσικής συστέγασης, παραγωγικής αναμονής, πολύμορφων και πολύτιμων συνεργασιών και εμπειριών, αποφάσισαν να συνεχίσουν το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησαν και να συμπαρασύρουν μαζί τους την Ναυσικά Σαραντοπούλου.
Με ήχο προγεγραμμένο να μαγνητίσει, με απόλυτα προσωπική ταυτότητα, οι REC• θα δημιουργήσουν ακούσματα, αποχρώσεις, αισθήματα και ερεθίσματα σε κάθε τραγούδι τους, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο, το
μοναδικό τους στίγμα.
Στις 21 Ιουνίου κυκλοφόρησαν το debut άλμπουμ τους με τίτλο: ΑλλάΖω από την δισκογραφική τους εταιρία Lyra, ενώ ήδη από τον δίσκο τους έχει ξεχωρίσει το κομμάτι με τίτλο: Σε όνειρα χαμένα, στο οποίο συμμετέχει ο Inon LifeTree, δίνοντας μια ιδιαίτερη πινελιά με το γαλλικό του Ragga.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου