Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«Ψάχνω ένα χάδι» - H πρώτη δισκογραφική δουλειά του Νίκου Ρουμελιώτη


Το «Ψάχνω ένα χάδι» που κυκλοφορεί από τη Legend, είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Νίκου Ρουμελιώτη. Περιλαμβάνει δέκα τραγούδια και μία piano version της μπαλάντας Τέρμα η παράσταση.  Τη μουσική και τους στίχους στο άλμπουμ υπογράφει ο Νίκος Ρουμελιώτης. Σε δύο τραγούδια συνεργάζεται στους στίχους η Αφροδίτη Γεωργίου ενώ ένα τραγούδι υπογράφει ο Τάκης Νίκας.
Το ομότιτλο κομμάτι του άλμπουμ Ψάχνω ένα χάδι γράφτηκε στη Λαμία όταν ο Νίκος ήταν 19 χρονών και από τότε τον ακολουθεί σε όλες τις live εμφανίσεις του με μεγάλη επιτυχία.
Ο Νίκος Ρουμελιώτης διεκδικεί το δικό του χώρο στη σύγχρονη μουσική σκηνή του λεγόμενου έντεχνου-ροκ, γράφοντας και ερμηνεύοντας με την κιθάρα του τραγούδια με συναίσθημα, βιώματα και καταστάσεις της καθημερινότητάς του.
Η ενορχήστρωση είναι του Πόλυ Πελέλη.

Το «Ψάχνω ένα χάδι» υπόσχεται όμορφα μουσικά ταξίδια. Καλή ακρόαση!    
Ο τραγουδοποιός- ερμηνευτής Νίκος Ρουμελιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η περιέργειά του για τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Μόλις στα πέντε του χρόνια ζήτησε στους γονείς του μία κιθάρα και από τα σχολικά του ήδη χρόνια ήταν μέλος συγκροτημάτων. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και φλάουτου ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Αθήνα (Αρχιτεκτονική, Ρυθμός stage, κ.α.) αλλά και σε όλη την Ελλάδα, είτε μόνος του είτε συνεργαζόμενος με αξιόλογα ονόματα του χώρου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου