Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Σεσημασμένος ο Ρομά από το Ζεφύρι που έχασε τη ζωή του κατά τη συμπλοκή με αστυνομικό στην Κηφισιά





Ο 36χρονος ήταν σεσημασμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά την διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου, το 2009 στο Ζεφύρι, όπου και διέμενε.




Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ομάδα ΔΙΑΣ και ήταν εκτός υπηρεσίας, την ώρα που κινούνταν στην οδό Τριπόλεως στην Κηφισιά, είδε δύο άνδρες να προσπαθούν να βάλουν σε αυτοκίνητο την 82χρονη, την οποία γνωρίζει καθώς είναι γειτόνισσά του. Οταν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά εκείνοι με την 82χρονη στο αυτοκίνητο επιχείρησαν να ξεφύγουν. Ο αστυνομικός τους καταδίωξε και κατάφερε να τους ακινητοποιήσει στη διασταύρωση Κηφισού και Δρόσου.




Στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητό του και, όπως υποστηρίζει, ο ένας από τους δυο δράστες προσπάθησε να τραβήξει από την ζώνη του περίστροφο και τότε αυτός έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό. Πάνω στον πανικό, η ηλικιωμένη κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο ενώ ο άνδρας που τραυματίστηκε μπήκε ξανά στο όχημα και απομακρύνθηκαν με το συνεργό του με ιλιγγιώδη ταχύτητα.




Στο μεταξύ, περίπου 45 λεπτά αργότερα ένα ΙΧ άφησε στο νοσοκομείο «Υγεία» έναν τσιγγάνο βαρύτατα τραυματισμένο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Η αστυνομία απέφυγε αρχικά να συσχετίσει επίσημα τα δυο περιστατικό, όμως λίγο αργότερα από τη διερεύνηση των περιστατικών επιβεβαιώθηκε ότι ο νεκρός ήταν ένας από τους δράστες που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με τον άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ και την ηλικιωμένη.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να προσέγγισαν την ηλικιωμένη και να της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη τράπεζα για μία επιστροφή φόρου της κόρης της.




πηγή doxthi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου