Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ολοκλήρωση διανομής τροφίμων Δομής Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πετρούπολης.





   Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης ολοκλήρωσε με επιτυχία την 2η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του για τον μήνα Απρίλιο, εξυπηρετώντας συνολικά τις ανάγκες 144 νοικοκυριών με είδη βασικής διατροφής μακράς διάρκειας.

   Τα προϊόντα που διατέθηκαν προήλθαν από ενέργειες της Διεύθυνσης Παιδείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης αλλά και από αφιλοκερδείς δωρεές και χορηγίες τόσο πολιτών, συλλόγων και φορέων, που στηρίζουν τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας Πετρούπολης. 

   Απώτερος σκοπός έναρξης και λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η κάλυψη των πρωτογενών αναγκών ευπαθών κοινωνικά/οικονομικά ατόμων και νοικοκυριών με δωρεάν παροχή προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των φαινομένων της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού σε συνέχεια της εξάχρονης λειτουργίας της Δημοτικής Αποθήκης Τροφίμων.
Από το δήμο τονίζεται:
  "Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους εσάς που με την ενεργή συμμετοχή σας συμβάλατε στη ολοκλήρωση της 2ης διανομής του Κοινωνικού "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου