Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ



Με τη συμμετοχή 300 παιδιών από 9 ειδικά σχολεία της Δυτικής Αττικής ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, η ημερίδα στίβου ειδικών δημοτικών σχολείων, που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω στο αθλητικό κέντρο «Εύα Χριστοδούλου».

Τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν οι μαθητές ήταν: Δρόμος 50m, Δρόμος 100m, Ρίψη ελαστικής μπάλας, Άλμα χωρίς φόρα, Δρόμος 50m με καροτσάκια και BOCCE, το οποίο παρουσιάστηκε στους παρευρισκόμενους από την Εθνική Ομάδα Special Olympics.

Στην ημερίδα στίβου πήραν μέρος μαθητές από τα ειδικά δημοτικά σχολεία Αιγάλεω, Ελευσίνας, Ζεφυρίου, Ιλίου και Περιστερίου, το ειδικό δημοτικό σχολείο και το ειδικό νηπιαγωγείο στο φάσμα του αυτισμού, το ειδικό δημοτικό σχολείο Αιγάλεω για παιδιά με κινητικά προβλήματα και το τμήμα του Δήμου Αιγάλεω με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, οι Αντιδήμαρχοι Στέλιος Βασιλειάδης, Νίκος Νικητάκης, Κωνσταντίνος Φίλης και Γιάννα Χριστόγλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Μπέσης και Τάσος Σαράντου και εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αιγάλεω, του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω και άλλων φορέων του Δήμου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου