Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

Γιάννης Γκίκας επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία για το Αιγάλεω: Ένα περιπολικό στο Αιγάλεω δεν θα υποκαταστήσει την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που πάει στο Περιστέρι


Ενώ το Περιστέρι υποδέχεται την έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής (Υ.Α.Δ.Α) και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών (Τ.Δ.Ν) και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο είναι το τρίτο θέμα προς συζήτηση, ο δήμαρχος Αιγάλεω κ. Μπίρμπας ανακοίνωσε στο σώμα των δημοτικών συμβούλων ότι έχει τη διαβεβαίωση πως το Αιγάλεω δεν θα έχει πρόβλημα αστυνόμευσης.


"Είναι προγραμματισμένο να απομακρυνθεί η υποδιεύθυνση ασφαλείας, τόνισε. Η  μετεγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής είναι προγραμματισμένη και αναπόφευκτη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό, όμως έχουμε τη διαβεβαίωση πως θα προστεθεί ένα ακόμη περιπολικό στην επιτήρηση του δήμου μας" 

Ωστόσο ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία για το Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, παίρνοντας το λόγο τόνισε: "Κύριε δήμαρχε γνωρίζουμε πως μετά την απομάκρυνση της Υποδιεύθυνσης, οι Αιγαλιώτες αισθάνονται λιγότερο ασφαλείς. Ένα περιπολικό που έρχεται στο Αιγάλεω, δεν είναι αυτό που θα υποκαταστήσει την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που πάει στο Περιστέρι.... και σας ενημερώνω ότι στόχος της παράταξης μας είναι η επαναφορά της Υποδιεύθυνσης στο δήμο μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου