Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Αγαπητοί Γονείς,

Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Περιστερίου πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ»* σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», προκειμένου να συνεισφέρει στις ανάγκες που πιθανώς να δημιουργηθούν σε μαθητές της πόλης του.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί η 1η μας εθελοντική αιμοδοσία, το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 και κατά τις ΩΡΕΣ 09:00 έως 13:30, στον χώρο των γραφείων της Ένωσης – οδός Παν. Τσαλδάρη,Δημοτικό Κατάστημα Κ30, απέναντι από την Ευαγγελίστρια. 
 Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά ως εθελοντές αιμοδότες, γνωρίζοντας ότι με την εθελοντική προσφορά και συμμετοχή όλων μας, ενισχύουμε την προσπάθεια αυτή. Να γνωρίζετε ότι, δίνοντας αίμα θα μπορούμε να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς για τους δικούς μας ανθρώπους και κυρίως για τα παιδιά μας, σε περίπτωση ανάγκης όπου μπορεί να χρειαστεί αίμα. 
Για όποιον αιμοδοτήσει, θα εκδοθεί η νέου τύπου κάρτα εθελοντή αιμοδότη, με εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών. 
Είναι, επίσης, ευπρόσδεκτη η συμμετοχή οποιουδήποτε από το συγγενικό ή ευρύτερο οικείο σας περιβάλλον. 
 Σας περιμένουμε. * «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ» ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών (αρ. αιτ. Α 2314/10-10-2016). 
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΥΓΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου