Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Συναυλία νέων δημιουργών Hellenic American University Young Creators

Το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic
American University (Manchester, NH, USA) και η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, παρουσιάζουν συναυλία νέων δημιουργών την Τρίτη 17 Μαΐου 2016, στις 20:30.

Στην συναυλία με τίτλο “Hellenic American University Young Creators”, απόφοιτοι και σπουδαστές του τμήματος σύνθεσης του Προγράμματος Μουσικής θα παρουσιάσουν δικά τους έργα. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές του Εθνικού Οργανισμού Μουσικών Σχολείων των Η.Π.Α. και να συνδυάζει επιτυχώς την επαγγελματική μουσική εκπαίδευση με τη διδασκαλία μουσικής σύνθεσης και θεωρίας, το Πρόγραμμα για την απόκτηση του Πτυχίου στη Μουσική δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές του να αποκτούν επαγγελματικές δεξιότητες και παράλληλα να αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητά τους, τις πνευματικές και κοινωνικές τους ικανότητες.

Στην συναυλία αυτή, απόφοιτοι και φοιτητές που έχουν κάνει τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, επανέρχονται για να παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με έργα των: William Αντωνίου, Στάθη Καμπύλη, Μάνου Μαρκαντώνη, Κωνσταντίνας Πολυχρονοπούλου, Χαράλαμπου Ρισβά και Ανδρέα Τσελίκα.

Τα έργα θα ερμηνεύσουν οι: Μιχάλης Ψύρρας (βαρύτονος), Θεόφιλος Σωτηριάδης (σαξόφωνο), Ερατώ Αλακιοζίδου, Δημήτρης Μαρίνος, Απόστολος Ντάρλας και Χαράλαμπος Ρισβάς (πιάνο), Δημήτρης Μαργαρίτης (βιολί), Κωστής Θέος (βιολοντσέλο). Συμμετέχει επίσης ο Γιάννης Καρούνης (performer). 



  
 Εκδήλωση   
Τρίτη 17 Μαΐου 2016, 20:30


Είσοδος   
Είσοδος ελεύθερη


Διεύθυνση   
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι



Πληροφορίες   

Hellenic American College: 210 3680950, www.haec.gr, events@haec.gr
Ένωση Ελλήνων Μουσουργών: 210 7256607, www.eem.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου