Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Διαγραφή Σταύρου Τασιόπουλου από την Παράταξη Ανάπλαση-Αιγάλεω




Μετά την ανακοίνωση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 12ης Μαΐου 2016, παραθέτουμε
απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης της 11ης Μαΐου 2016 της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ:

Η Δημοτική Παράταξη Ανάπλαση- Αιγάλεω  συνεδρίασε σήμερα 11 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω μετά από πρόσκληση  προς τα μέλη του επικεφαλής της παράταξης και Δημάρχου Αιγάλεω κ. Δημήτρη Μπίρμπα.
Με την έναρξη της συνεδρίασης διαπιστώθηκε ότι η παράταξη βρίσκεται σε απαρτία αφού από τα 25 μέλη ήσαν παρόντα  τα 22 μέλη. 
Ο επικεφαλής της Παράταξης  και Δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας , έθεσε υπόψη των μελών την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Παράταξης για την αποπομπή από την Παράταξη του δημοτικού συμβούλου Σταύρου Τασιόπουλου με το σκεπτικό ότι :

  • Ήδη από καιρό  ο κ. Τασιόπουλος έχει απομακρυνθεί από την Παράταξη τόσο με τη συμπεριφορά του έναντι των συναδέλφων του όσο και με δημόσιες δηλώσεις του, με τις οποίες διαφοροποιείται από τις δράσεις και τις αποφάσεις της Διοίκησης του Δήμου αλλά και από θέσεις της παράταξης σε θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, με αποκορύφωμα το ζήτημα του νοθευμένου λαδιού. Ως εκ τούτου η  παραμονή του  στην παράταξη δημιουργεί αφενός πρόβλημα στη συνοχή της και αφετέρου σύγχυση   στους δημότες, που με τη στήριξή τους ανέδειξαν την παράταξή μας στη διοίκηση του Δήμου.

Μετά από διαλογική συζήτηση  για τους ανωτέρω λόγους και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 5 του ν. 3852/2010  τα 22 παρόντα μέλη ψήφισαν. Εξ αυτών οι 21 ΝΑΙ και 1 λευκό και                                                         

        ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ
Τη διαγραφή από την Παράταξη Ανάπλαση-Αιγάλεω του μέλους της Σταύρου Τασιόπουλου.
Η απόφαση αυτή να ανακοινωθεί στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και να εκδοθεί με ευθύνη του επικεφαλής της Παράταξης δελτίο τύπου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου