Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Προτάσεις των Ενεργών Πολιτών στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού




Η δημοτική παράταξη Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι θέλοντας να συμβάλει
ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και των νέων  στις παραμελημένες συνοικίες της πόλης μας, έχει προτείνει από την αρχή του 2016 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τη δημιουργία ή την ανακατασκευή χώρων αθλητικών δραστηριοτήτων μέσα σε σχολικά συγκροτήματα.
Συγκεκριμένα μετά από σχετική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το σύνολο σχεδόν των σχολείων παρουσιάζουν ελλείψεις και προβλήματα σε αθλητικές υποδομές ,κάτι το οποίο μεταφέρθηκε στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. Ενδεικτικά αναφέρθηκαν και προτάθηκαν για παρεμβάσεις  τα κάτωθι σχολικά συγκροτήματα:

  • 3ο Γυμνάσιο και 1ο Εσπερινό Λύκειο
  • 4ο Λύκειο
  • 6ο και 8ο Γυμνάσιο-Λύκειο
  • 12ο  Γυμνάσιο
  • 14ο  Γυμνάσιο

Σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των Ενεργών Πολιτών αποτελούμενη από τον επικεφαλής Φώτη Κουγιουμτζή, το δημοτικό σύμβουλο Στέφανο Παπαδόπουλο, το συντονιστή της παράταξης Ανδρέα Πιλάλη και τον Σπύρο Μαγουλά μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και τεχνικό σύμβουλο, με τον περιστεριώτη Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό, μας δόθηκε η διαβεβαίωση ότι έχουν δρομολογηθεί έργα αθλητικών δραστηριοτήτων σε σχολικά περιφερειακά συγκροτήματα της πόλης.
 Έργα που θα δώσουν ανάσα και διέξοδο στους νέους των υποβαθμισμένων συνοικιών του δήμου μας.
Οι Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου ως υπεύθυνη δημοτική παράταξη, θα συμβάλλουν ουσιαστικά με τις θέσεις και τις προτάσεις τους,  στο να καταστεί το Περιστέρι μια πιο σύγχρονη, φιλική και ανθρώπινη πόλη για τους πολίτες όλων των συνοικιών χωρίς εξαιρέσεις, μακριά από πρακτικές προβολής και άγονες αντιπαραθέσεις.
Το γραφείο τύπου
15-5-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου