Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας Αναστάσιου Θεοδωράκου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις





Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στις 16 Μαΐου 2016, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Στο στίβο των επιδιώξεων για ένα καλύτερο μέλλον, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών των μαθητών και η αφετηρία για το ξεκίνημα της νέας πορείας.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία πρώτη, μα όχι και την τελευταία  προσπάθεια, για τους νέους που οραματίζονται να ανοίξουν τα φτερά σας για να κατακτήσουν τη γνώση.
Χρειάζεται να έχουν υπομονή, επιμονή και να είναι προσηλωμένοι στο στόχο προκειμένου να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και να αποτελέσει την απαρχή μιας πορείας για ακόμα υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης, της ανάπτυξης και της προόδου.
Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα, η αισιοδοξία και το αγωνιστικό ήθος των μαθητών, μας κάνουν περήφανους, μας συγκινούν, μας δίνουν την αληθινή ελπίδα για την επόμενη μέρα. Είναι το μέλλον της πόλης μας.
Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους μαθητές, τους γονείς και καθηγητές καλή δύναμη, ψυχραιμία και καλή επιτυχία. Θα είμαστε πάντα κοντά τους, αρωγοί, στις αγωνίες και τα όνειρά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου