Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας



Επίσκεψη εργασίας στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας πραγματοποίησε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα
Δούρου συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Σπύρο Τζόκα.
  •  Η Περιφερειάρχης μαζί με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη και τον Αντιπεριφερειάρχη, επισκέφθηκαν σειρά σημαντικών έργων της Περιφέρειας που ήδη εκτελούνται στο Δήμο. 
Η περιοδεία τους συνεχίστηκε και σε χώρους της πόλης για τους οποίους από τη δημοτική αρχή έχουν προταθεί νέα έργα που είναι προς ένταξη στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας ή βρίσκονται στο στάδιο των μελετών και της εξασφάλισης χρηματοδότησης.
Πιο συγκεκριμένα μετά τον διάλογο που αναπτύχθηκε στο Δημαρχείο όπου ο Δήμαρχος ανέπτυξε τις προτεραιότητες του Δήμου σε επίπεδο έργων και κοινωνικών δράσεων, Περιφερειάρχης και Δήμαρχος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκαν:

· Το γήπεδο στα Ριμινίτικα όπου οι εργασίες κατασκευής του εκτελούνται σε κανονικούς ρυθμούς.

· Την έκταση των 40 στρεμμάτων στο χώρο του πρώην εργοστασίου της Βιοχρώμ επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου ο Δήμαρχος παρουσίασε στην Περιφερειάρχη τις προτάσεις του Δήμου για την αξιοποίηση της έκτασης.

· Τη γέφυρα της οδού Στέφανου Σαράφη όπου οι εργασίες αποκατάστασής της και του αντιπλυμμηρικού δικτυού ξεκινούν εντός των ημερών μετά και τη σχετική παρέμβαση της Περιφερειάρχη.

· Τις οδούς που πρόσφατα ολοκληρώθηκε το έργο των ασφαλτοστρώσεων.

· Το χώρο όπου πρόκειται πολύ σύντομα να κατασκευαστεί το κολυμβητήριο και νέοι αθλητικοί χώροι της Αγίας Βαρβάρας.

· Το σημείο 28ης Οκτωβρίου και Κρήνης όπου πρέπει άμεσα να γίνει η οδοποιία – διάνοιξη του σχεδίου πόλης.

· Τα δύο οικόπεδα απέναντι από το αναψυκτήριο «Λίθος» που ήδη έχει απαλλοτριώσει ο Δήμος και τα οποία προορίζονται για χώρους πράσινου και άθλησης.

  • Η Περιφερειάρχης τόνισε την ανάγκη στήριξης των αναπτυξιακών σχεδίων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, μιας περιοχής που χαρακτηρίζεται από αυξημένες κοινωνικές ανάγκες.

Για τα έργα που εκτελούνται ζήτησε την αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και για τις νέες εντάξεις και μελέτες υποσχέθηκε την μεγαλύτερη, δυνατή στήριξη της Περιφέρειας.
  • Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη για την επίσκεψή της στην πόλη της Αγίας Βαρβάρας, τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα συνεργασία του μαζί της έχει αποδείξει ότι είναι μία πραγματική φίλη του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας και έχει τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις ανάγκες της πόλης και των κατοίκων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου