Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Εργαστήριο συμβουλευτικής για αντιμετώπιση και διαχείρηση εργασιακού άγχους

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε το εργαστήριο συμβουλευτικής με θέμα : «Αντιμετώπιση και Διαχείριση Εργασιακού άγχους», στις 7 Οκτωβρίου στο χώρο του 1ου ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας.


Το εργαστήριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης, Συμβουλευτικής, Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων» και του συμφώνου συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ .
Σκοπός του προγράμματος αποτελεί η καθολική υποστήριξη των εργαζομένων με την παροχή δωρεάν πληροφόρησης σε θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης αλλά και συμβουλευτικής.
Εισηγήτρια του εργαστηρίου ήταν η κα Ντίνα Μπαρδάκη σύμβουλος-μέλος του δικτύου του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ και οι συμμετέχοντες αποτελούνταν από εργαζόμενους του Δήμου, συνδημότες μας καθώς και κατοίκους άλλων περιοχών.
Λόγω της πρωτοποριακής φύσης του εργαστηρίου και της αξιοσημείωτης θεματικής, η εκδήλωση ενδιαφέροντος ήταν αυξημένη.
Οι συμμετέχοντες στο σύνολό τους αξιολόγησαν θετικά τη βιωματική αυτή εμπειρία και εξέφρασαν την επιθυμία τους για την πραγματοποίηση του δεύτερου εργαστηρίου με θέμα: «Επικοινωνιακές δεξιότητες στον χώρο εργασίας» το οποίο και προγραμματίστηκε για τις 19/10/2015, 17.00 -21.00, στον ίδιο χώρο.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου