Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Νέο ρεκόρ συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου

Ηχηρό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης αποτέλεσε η μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Ιλίου για τη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2015, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».


Από τα 370 άτομα που προσήλθαν, η Τράπεζα Αίματος του Δήμου ενισχύθηκε με 323 μονάδες αίματος, ενώ η διαρκώς αυξανόμενη προσέλευση νέων αιμοδοτών οδήγησε τον Δήμο Ιλίου στη διοργάνωση τριών διήμερων αιμοδοσιών το χρόνο.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος φανερά ικανοποιημένος ευχαριστεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ανεκτίμητη προσφορά τους σημειώνοντας:

«Από το 1987 που ιδρύθηκε η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Ιλίου η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου έχει βοηθήσει χιλιάδες συμπολίτες μας. Η αιμοδοσία αποτελεί υψηλό δείγμα αλληλεγγύης. Το ανθρώπινο αίμα είναι πολύτιμο, δεν παρασκευάζεται. Λίγες σταγόνες αίμα χαρίζουν σε έναν άγνωστο συμπολίτη μας ζωή, ελπίδα και αισιοδοξία.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που στηρίζουν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας και προσφέρουν λίγο από το δικό τους αίμα για να σώσουν κάποιον συνάνθρωπό μας».
kallikratis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου