Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Παλαιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο ριγκ


 Το άθλημα του WWE, πιο γνωστό στο ελληνικό κοινό και ως αγώνες «Κατς» βυθίστηκε στο πένθος εξαιτίας του θανάτου του Μεξικάνου παλαιστή, Αγουάιο Ραμίρες Τζούνιορ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ριγκ και ενώ ο αγώνας συνεχιζόταν για μερικά ακόμη λεπτά, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το τραγικό περιστατικό.
 Ο «El Hijo del Perro Aguayo» όπως ήταν το προσωνύμιο του αγωνιζόταν στη διοργάνωση «Crash» με αντίπαλο τον σταρ του αθλήματος «Ray Mysterio».


Ο άτυχος 35χρονος παλαιστής δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα με κλωτσιά στο κεφάλι, έμεινε ακίνητος στο έδαφος και αφού λίγα λεπτά αργότερα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, διαπιστώθηκε πως ήταν πολύ αργά.

Αρχικά κάποιοι συναθλητές και παράγοντες έξω από το ριγκ ρωτούσαν τον Αγουάιο εάν είναι καλά, αλλά κανείς δεν σταμάτησε τη μάχη, όσο άλλοι παλεστές χτυπιόντουσαν τριγύρω του.

Όταν οι πρώτοι διαπίστωσαν πως ο Μεξικανός δεν αναπνέει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δυστυχώς περίπου μια ώρα αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Όσον αφορά στα αίτια, ήδη εικάζεται ότι ο αθλητής έπαθε ζημιά στην σπονδυλική του στήλη όταν έπεσε έξω από το ριγκ, ή όταν δέχθηκε το χτύπημα στο κεφάλι.

Ο Αγουάιο ήταν πρώην πρωταθλητής του «wrestling» στο Μεξικό και βρισκόταν στην πάλη για περίπου 20 χρόνια, έχοντας κάνει ντεμπούτο το 1995, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, καθώς ο πατέρας του υπήρξε «θρύλος» του συγκεκριμένου αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου