Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής



Τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας της Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα επισκέφθηκε χθες η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου. Η Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις αποτελεσματικές προσπάθειες όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική.
Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας κατάφεραν, παρά την υποστελέχωση και την έλλειψη μέσων, να ανταποκριθούν στις ανάγκες και να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο, που είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Τέλος, η Περιφερειάρχης έκοψε την πίτα, αφιερώνοντας το πρώτο κομμάτι στον Ξένο, στην φιλοξενία, σε όσους τη χρειάζονται και την προσφέρουν.

Παρόντες στις επισκέψεις- συναντήσεις και στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής ήταν: οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι : Γιώτα Παππά, Ταξιάρχης Φαρμάκης και Αριστέα Βάβουλα, ο Άλκης Ζαβερδινός Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑΕ, ο Γεώργιος Κυριακόπουλος Πρόεδρος του Δ.Σ. Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Δυτικής Αττικής, Ευθύμιος Κοκμοτός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου